De communicatie met de ouders wordt geregeld via een schoolapp. Via deze te downloaden app op uw telefoon blijft u op de hoogte van alles wat er gebeurt in de groep van uw kind(-eren) en op de rest van de school. De schoolapp is ook via de computer te bereiken via onderstaande link.

Wat krijgt u binnen via social schools?

  • Korte berichten
  • Foto’s van activiteiten
  • Vragen over bijvoorbeeld vervoer voor een excursie
  • Aanmeldlijsten voor gesprekken met de leerkracht.

Hoe meldt u zich aan?

  1. Wanneer uw kind is ingeschreven op school kunt u lid worden van de app.
  2. Stuur een mail naar l.kamstra@roobol.frl via het mailadres die u wilt gebruiken om in te loggen. Beide ouders kunnen via een eigen mailadres lid worden, of samen via dezelfde inlogcode op hun eigen mobiel.
  3. U ontvangt binnen een paar dagen een  koppel-code, u bent dan gekoppeld aan uw kind. Voer de stappen dan uit die in de mail staan.
  4. Via de website app.socialschools.eu kunt u via de computer of webbrowser op uw mobiel/tablet inloggen op de app. Wij raden u wel aan om de app te downloaden op uw mobiel/tablet, want dan blijft u altijd op de hoogte, ook wanneer er calamiteiten zijn. De app is te downloaden via de playstore of appstore. Zoek hier naar “social schools 3.0”. Let op: het moet de 3.0 versie zijn!

Lukt het inloggen of aanmelden niet, kom even langs op school.