De communicatie met de ouders wordt geregeld via een schoolapp. Via deze te downloaden app op uw telefoon blijft u op de hoogte van alles wat er gebeurt in de groep van uw kind(-eren) en op de rest van de school. De schoolapp is ook via de computer te bereiken via onderstaande link.

Wat krijgt u binnen via social schools?

  • Korte berichten
  • Foto’s van activiteiten
  • Vragen over bijvoorbeeld vervoer voor een excursie
  • Aanmeldlijsten voor gesprekken met de leerkracht.

De communicatie met de ouders wordt geregeld via een schoolapp. Via deze te downloaden app op uw telefoon blijft u op de hoogte van alles wat er gebeurt in de groep van uw kind(-eren) en op de rest van de school. De schoolapp is ook via de computer te bereiken via:

 

app.socialschools.eu

 

Wat krijgt u binnen via social schools?

 

-        Korte berichten

-        Foto’s van activiteiten

-        Vragen over bijvoorbeeld vervoer voor een excursie

-        Aanmeldlijsten voor rapportgesprekken met de leerkracht.

De app is te downloaden via de playstore of appstore. Zoek hier naar “social schools 3.0”.

Wanneer de app werkt is het verstandig om te kijken of de “push meldingen” ook ingeschakeld is. Hierdoor komen spoedberichten direct in beeld.

Nadat het inschrijfformulier ingeleverd is (met daarop uw juiste mailadressen) krijgt u binnen 5 dagen automatisch een mail van Social Schools om aan te melden. Beide ouders krijgen een mail binnen en kunnen dus ook beide een account aanmaken. Klik op de bijgevoegde link en voer alles acties uit. Lukt dit niet of gaat er wat mis, kom dan even langs.