Aanmelden van nieuwe leerlingen:

Als uw zoon of dochter binnenkort vier jaar wordt, of wanneer er door verhuizing o.i.d. gekozen moet worden voor een nieuwe school,  kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met school. We maken dan een afspraak, zodat wij u kunnen vertellen hoe er op het Skriuwboerd gewerkt wordt en wat wij de kinderen willen leren. Wilt u na het gesprek nogmaals langskomen om vragen te stellen of (opnieuw) sfeer te proeven, dan is dat geen enkel probleem. De deur staat open! 

Het aanmeldformulier kunt u meekrijgen om thuis in te vullen en er zal een  afspraak gemaakt worden om “proef te draaien”. Dit zal vijf keer een ochtend of hele dag zijn. Vanaf de vierde verjaardag kan uw zoon of dochter alle lesdagen naar It Skriuwboerd.

Contactpersoon: Lammert Kamstra (locatieleider) via l.kamstra@roobol.frl of 0512368530 (vrijdag afwezig) 

Vierjarigen:

U wordt ongeveer een maand voor de vierde verjaardag uitgenodigd door een leerkracht van de onderbouw, om met uw zoon of dochter langs te komen. Er is dan tijd om rustig kennis te maken met de ‘nieuwe juf ‘, de school en de omgeving waar op een speelse manier veel geleerd gaat worden. Er zijn dan ook vast nog veel vragen die door de  juf beantwoord kunnen worden.